MakDesign

Съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, клиентът има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор за покупка на продукт през страниците на www.makdesign.eu, като върне продукта в срок от 7 (седем) работни дни, считано от датата на получаването му. По време на срока по ал. 1, клиентът е длъжен да съхранява получените стоки, тяхното качество и безопасност. Продуктите трябва да са със запазена оригинална опаковка и етикет, както и без следи от употреба като скъсване, надраскване, счупване и други. Съгласно чл. 55, ал. 2, т. 3 от Закона за защита на потребителите, Алинея 1 не се прилага за доставка на стоки, изработени съобразно изискванията на потребителя или по негова индивидуална поръчка.

Възстановяването на дължимите суми по рекламации се извършва след получаване на върнатите продукти в срок до 14 работни дни, считано от датата, на която клиентът е упражнил правото си да се откаже от стоката, чрез заявка за връщане на стока и исканата рекламация е одобрена.

Транспортните разходи по връщане, замяна и/или рекламация на стоки по желание на клиента се поемат само от него. Не се приемат обратни пратки с наложен платеж.

Намалени стоки или стоки в промоции не подлежат на замяна. Възможно е единствено възстановяване на реално заплатената сума от страна на клиента, калкулирана след начисляване на съответната отстъпка на стоките в намаление или в промоция, описани на страницата на www.makdesign.eu.

Клиентът има правото да откаже получаването на заявената за покупка от него стока при условие, че не съответства на направената заявка за покупка на страниците на www.makdesign.eu или цената, която клиентът следва да заплати, не съответства на дължимата сума.

Избрано

Информация