MakDesign

Рождество Христово, също КоледаБожик или Божич, е един от най-големите църковни празници в християнския свят. На него християните честват рождението на Сина Божий Иисус Христос. Според Евангелието от Лука това станало в град Витлеем, провинция Юдея.

Нова година е събитие, при което в дадена култура се отбелязва краят на една година и началото на следващата. Всички култури, използващи годишен календар, празнуват в някаква форма Нова година. Посрещането на новата година датира отпреди 4 000 години, когато на първия ден от новата година ("Акиту") са се организирали празненства в древен Вавилон.

Във връзка с наближаването на коледно-новогодишните празници, ви предлагаме няколко рамки, които могат да се използват за направата на колажи, пъзели, възглавнички, чанти и всички останали фотопродукти, описани на страниците на сайта ни.

Поръчка може да направите на имейл адрес This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., като ни посочите избраната от вас рамка и ни изпратите желаната от вас снимка, с която да изработим колажа.

Възможно е и изработка на индивидуална рамка, спрямо вашите изисквания.

Избрано

Информация