MakDesign

Във връзка с наближаването на Великден, един от най-големите християнски празници, ви предлагаме няколко рамки, които могат да се използват за изработка на картички, пъзели, възглавнички и други продукти, описани на страниците на сайта ни.

В християнската религия на Възкресение Христово (Великден) се чества възкръсването на Иисус Христос на третия ден, след като е разпънат на кръст и погребан. Празната гробница е видяна от жените мироносици, посетили гроба. След това Иисус Христос се явява на Мария Магдалена, а после и на апостолите.

Великденските символи са главно боядисването на яйца и месенето на козунак.

В България по традиция яйцата се боядисват на Велики четвъртък или Велика събота, като броят им зависи от членовете на семейството. Първото се оцветява винаги в червено от най-възрастната жена. Докато то е още топло и прясно боядисано, тя рисува кръстен знак на челата на децата, за да бъдат здрави.

Поръчка може да направите на имейл адрес This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., като ни посочите избраната от вас рамка и ни изпратите желаната от вас снимка, с която да изработим колажа.

Възможно е и изработка на индивидуална рамка, спрямо вашите изисквания.

Рекламни материали

Избрано

Информация