MakDesign

Предлагаме ви един интересен продукт, подходящ за подарък, реклама и промоции. Портфейл с възможност за печат както на снимка върху него, така и на всяко друго изображение или лого, което желаете.

Модел 1

Черно портмоне с подвижен капак за пълноцветен печат с много отделения за документи и кредитни карти, както и място за снимка. Капакът е от полиестер, а самото тяло е имитация на естествена кожа.

Размер: 13,8 х 11 см.
Материал: Текстил / Кожа
Цена: 23,00 лв.
 

Модел 2

Портмоне с капак от бял плат, подходящ за пълноцветен печат. Портмонето има отделения за банкноти, документи и кредитни карти, както и отделение с цип за монети.

Размер: 13 х 9 см.
Материал: Текстил / Джинсов плат
Цена: 23,00 лв.
 

Поръчка може да направите на имейл адрес This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., като ни посочите избрания от вас модел портмоне и ни изпратите желаната от вас снимка за печат, която ще оразмерим и ще ви изпратим за одобрение преди печат.

Поръчка може да направите и директно през формата ни за контакт. Ако желаете да ни изпратите по-голям брой снимки от полетата, предвидени от нас за прикрепянето им, може да ги архивирате в един общ файл, който да ни изпратите след това.

File size is too big!
File size is too big!
File size is too big!
File size is too big!

Рекламни материали

Избрано

Информация