MakDesign

Персонална книга за вас и вашето семейство или оригинален подарък за близък човек.

Съберете любимите си снимки, опишете любимите си истории и заедно ще създадем вашето приключение. Персоналната книга е прекрасен начин да запазите спомените от най-важните за вас моменти, като включите всичките си любими снимки и същевременно опишете историите към тях. При персоналната книга наблягаме именно на това - да се опише съпътстващата история към всяка снимка по възможно най-добрия начин. Така освен любимите снимки ще запазите и мисълта към тях.

А може просто да измислите история с любим актьор или анимационен герой на вашето дете... и нека приказката да започне. Тук вие сте творецът, вие сте звездата!

Книгата е с мека корица и меки страници. Предлага се в следните размери: 105 х 148 мм, 148,5 х 210 мм и 210 х 297 мм.

Цените на персоналните книги, спрямо размера и броя страници, може да погледнете тук: Цени / Персонални книги.

Поръчка може да направите на имейл адрес  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., като ни изпратите снимките, които желаете да включим в книгата, както и текста към тях. Ще подготвим дизайна и ще ви го изпратим за одобрение преди печат.

Поръчка може да направите и директно през формата ни за контакт. Ако желаете да ни изпратите по-голям брой снимки от полетата, предвидени от нас за прикрепянето им, може да ги архивирате в един общ файл, който да ни изпратите след това.

File size is too big!
File size is too big!
File size is too big!
File size is too big!

Избрано

Информация