MakDesign

Калъфите (панелите) се изработват по индивидуален дизайн с печат на желана от вас снимка, лого или друго изображение.

Материал на панелите, гръбчета: Пластмаса.

Печатът е на алуминиева пластина, която се залепя на определено за нея място на панела.

Цена: 14,90 лв.

Материал на калъфите, флип: Полиестер с пластмасова подложка за телефона. Печатът е на предния капак, директно върху калъфа.

Цена: 17,00 лв.

Подходящ продукт за реклама, промоции, подарък или лична употреба.

Панели за iPhone: iPhone 7 Plus (Цвят: черен и бял), iPhone 7 (Цвят: черен и бял), iPhone 6 Plus (Цвят: черен и бял), iPhone 6/6S (Цвят: черен и бял), iPhone 5/5S (Цвят: черен и бял), iPhone 5C (Цвят: черен и бял) и iPhone 4/4S (Цвят: черен и бял).

Флип калъфи за iPhone: iPhone 5/5S и iPhone 4/4S. Калъфите са от полиестер с пластмасова подложка за телефона.

Панели за Samsung: Samsung Galaxy S6 Edge Plus (Цвят: черен и бял), Samsung Galaxy S6 Edge (Цвят: черен и бял), Samsung Galaxy S6 (Цвят: черен и бял), Samsung Galaxy S5 (Цвят: черен и бял), Samsung Galaxy S5 mini (Цвят: черен и бял), Samsung Galaxy S4 (Цвят: черен и бял), Samsung  Galaxy S4 mini (Цвят: черен и бял), Samsung Galaxy S3 (Цвят: черен и бял), Samsung  Galaxy S3 mini (Цвят: черен и бял) и Samsung  Galaxy S2 (Цвят: черен).

Флип калъфи за Samsung: Samsung Galaxy S4 и Samsung Galaxy S3. Калъфите са от полиестер с пластмасова подложка за телефона и място за дебитни и кредитни карти.

Панели за HTC One X (Цвят: черен и бял).

Поръчка може да направите на имейл адрес This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., като ни посочите избрания от вас модел панел и ни изпратите желаната от вас снимка за печат, която ще оразмерим и ще ви изпратим за одобрение преди печат.

Поръчка може да направите и директно през формата ни за контакт. Ако желаете да ни изпратите по-голям брой снимки от полетата, предвидени от нас за прикрепянето им, може да ги архивирате в един общ файл, който да ни изпратите след това.

File size is too big!
File size is too big!
File size is too big!
File size is too big!

Рекламни материали

Избрано

Информация