MakDesign

Уважаеми клиенти, като предпазна мярка, моля отваряйте поръчката в момента на доставка, пред куриера, и ако има повредена стока, изисквайте да бъде съставен протoкол.

Доставката до адрес се извършва от куриерска фирма Еконт. Възможна е и доставка до офис на фирмата - доставчик. При доставка до офис, потребителят трябва да посети избрания от него офис, откъдето може да получи и своята пратка.

Офиси на Еконт: www.econt.com/offices

Разходите по доставка се поемат от страна на клиента, а стойността им се определя от тарифата на куриерската фирма - доставчик.

Калкулатор на Еконт: www.econt.com/services/shipment-price

Доставката до адрес се извършва от съответната куриерска фирма на адрес, посочен от потребителя. Потребителят се задължава да осигури достъп и контактно лице, което да приеме и да заплати поръчаните продукти.

Ако клиентът (или упълномощено от него лице) не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офиса на куриера до поискване от потребителя.

Служител на фирмата или представител на куриерската фирма ще уведоми потребителя на посочения от него телефон или e-mail адрес, записан при осъществяване на заявката за поръчка, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.

Избрано

Информация