MakDesign

Изработка на дървена рамка с индивидуален дизайн. Предлагаме ви печат на дървена рамка с желана от вас снимка, лого или друго изображение.

Вариант 1. Снимката се печата директно върху цялата повърхност.

Рамката е с гладка, огледална повърхност, която придава страхотен ефект на снимката.

Размери: 18 х 12 х 0,3 см.

Цена: 17,00 лв.

      

Вариант 2. Рамката е направена от плътен HDF и е в две части. Първата част е сублимационната рамка, а другата е гърба на рамката с краче за поставяне на равна повърхност. Двете части се залепват с помощта на самозалепваща лента в комплекта.

Има възможност и за окачване на стена.

Интересното на този продукт е, че печатът е върху самата рамка, а в средата се поставя снимка, отпечатана на хартиен носител.

Размери: 10 x 12,7 x 0,6 см.

Цена: 17,00 лв.

    

Вариант 3. Снимката се печата директно върху цялата повърхност. Рамката е изработена от HDF.

Размери: 10 x 12,7 x 0,6 см.

Цена: 14,00 лв.

     

Поръчка може да направите на имейл адрес  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., като ни посочите избрания от вас модел рамка и ни изпратите желаната от вас снимка за печат, която ще оразмерим и ще ви изпратим за одобрение преди печат.

Поръчка може да направите и директно през формата ни за контакт. Ако желаете да ни изпратите по-голям брой снимки от полетата, предвидени от нас за прикрепянето им, може да ги архивирате в един общ файл, който да ни изпратите след това.

File size is too big!
File size is too big!
File size is too big!
File size is too big!

Избрано

Информация