Базов модел за изработка на сайт

 

Базовият модел представлява основата, върху която се изгражда сайта. Разположението на менюто и хедъра с изображението се изготвят и уточняват индивидуално в зависимост от тематиката на сайта, който желаете да изработим.

 

За пристъпване към изработка на даден сайт е необходимо да получим необходимата информация за изготвянето му - текст, снимков материал, данни за контакт и други в зависимост от заданието.

 

 

Индивидуални сайтове

 

Представяме ви и няколко готови сайта, изработени по задание на клиента. Дизайна на всеки от тях е уточнен индивидуално в зависимост от дейността на фирмата.

 

 

Вид: Динамичен сайт

Сайт: www.radex-bg.com

Клиент: Радекс Комерс ЕООД

Извършени услуги: Изработка на дизайн; Създаване и редактиране на категории и статии; Създаване и интегриране на хедър (флаш); Създаване на имейл адрес; Изработка на форма за контакт и запитване; Регистрация на хостинг; Регистрация в търсачки.

 


 

Изработка на счетоводен сайт

 

Вид: Динамичен сайт

Сайт: www.finance-consult.net

Клиент: Акаунтинг Финанс Консулт ЕООД

Извършени услуги: Изработка на дизайн; Създаване и редактиране на категории и статии; Създаване и интегриране на хедър (флаш); Създаване на имейл адрес; Изработка на форма за контакт и запитване; Регистрация на хостинг.

 


 

 

Вид: Динамичен сайт

Сайт: www.dolchevitav.com

Клиент: Сватбена агенция "Долче Вита"

Извършени услуги: Изработка на дизайн; Създаване и редактиране на категории и статии; Създаване на галерии; Обработка на снимки; Качване на видео; Изработка на форма за контакт; Създаване на имейл адрес; Регистрация на домейн и хостинг; Регистрация в търсачки.

 


 

 

Вид: Динамичен сайт

Клиент: БулТекСтрой ЕООД

Извършени услуги: Изработка на дизайн; Създаване и редактиране на категории и статии; Създаване на галерии; Създаване и интегриране на хедър (флаш); Създаване на имейл адрес; Изработка на форма за запитване; Интегриране на карта; Регистрация на домейн и хостинг; Регистрация в търсачки.

 


 

 

Вид: Динамичен сайт

Сайт: www.kan-vip.com

Клиент: "КАН ВИП" ЕООД

Извършени услуги: Изработка на дизайн; Създаване и редактиране на категории и статии; Създаване на галерии и банери; Интегриране на форма за контакт; Създаване на имейл адрес; Регистрация на домейн и хостинг; Регистрация в търсачки.

 


 

Онлайн Електронен магазин

 

Вид: Динамичен сайт

Клиент: "Диор стил" ЕООД

Извършени услуги: Изработка на дизайн; Цялостно изграждане на електронен магазин; Включване на различни модули; Създаване на фейсбук профил; Интегриране на виртуален офис на Еконт; Създаване и редактиране на категории и статии; Интегриране на форма за контакт; Създаване на имейл адрес; Регистрация на домейн и хостинг; Регистрация в търсачки.

 


 

Уеб дизайн Изработка на сайт

 

Вид: Динамичен сайт

Сайт: www.alumarket.eu

Клиент: "Алу Маркет" ЕООД

Извършени услуги: Изработка на дизайн; Създаване и редактиране на раздели, категории и статии; Създаване на галерия; Чат форма; Интегриране на форма за контакт; Създаване на имейл адрес; Регистрация на домейн и хостинг; Регистрация в търсачки.

 


 

Сватбен сайт

 

Вид: Статичен сайт

Сайт: www.wedding.makdesign.eu

Извършени услуги: Изработка на дизайн; Статично съдържание; Регистриране на домейн.