Рамки за Великден

 

Във връзка с наближаването на Великден, един от най-големите християнски празници, ви предлагаме няколко рамки, които могат да се използват за изработка на картички, пъзели, възглавнички и други продукти, описани на страниците на сайта ни.

 

В християнската религия на Възкресение Христово (Великден) се чества възкръсването на Исус Христос на третия ден, след като е разпънат на кръст и погребан. Празната гробница е видяна от жените мироносици, посетили гроба. След това Иисус Христос се явява на Мария Магдалена, а после и на апостолите.

 

Великденските символи са главно боядисването на яйца и месенето на козунак.

 

В България по традиция яйцата се боядисват на Велики четвъртък или Велика събота, като броят им зависи от членовете на семейството. Първото се оцветява винаги в червено от най-възрастната жена. Докато то е още топло и прясно боядисано, тя рисува кръстен знак на челата на децата, за да бъдат здрави.

 

 

За поръчка ни пишете на имейл адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или използвайте формата ни за контакт.

Необходимо е да ни изпратите снимката (снимките), която (които) желаете да използваме за направата на вашия колаж и да ни посочите избраната рамка.

Преди да се пусне за печат, ще ви изпратим готовия колаж, за одобрение.

Възможно е и изработка на индивидуална рамка, спрямо вашите изисквания.


Полетата, маркирани с (*) са задължителни.
 
 
 
 
 

Иматеоставащи символи.
 
 
 
 

Моля, въведете следния код за сигурност (CAPTCHA).:
...