Коледно-новогодишни рамки

 

Рождество Христово, също КоледаБожик или Божич, е един от най-големите църковни празници в християнския свят. На него християните честват рождението на Сина Божий Иисус Христос. Според Евангелието от Лука това станало в град Витлеем, провинция Юдея.

 

Нова година е събитие, при което в дадена култура се отбелязва краят на една година и началото на следващата. Всички култури, използващи годишен календар, празнуват в някаква форма Нова година. Посрещането на новата година датира отпреди 4 000 години, когато на първия ден от новата година ("Акиту") са се организирали празненства в древен Вавилон.

 

Във връзка с наближаването на коледно-новогодишните празници, Ви предлагаме няколко рамки, които могат да се използват за направата на колажи, пъзели, възглавнички, чанти и всички останали фотопродукти, описани на страниците на сайта ни.

 

 

Поръчка може да направите на имейл адрес  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. като ни посочите избраната от Вас рамка и ни изпратите желаната от Вас снимка, с която да изработим колажа.

 

Възможно е и изработка на индивидуална рамка, спрямо Вашите изисквания.