Коледно-новогодишни рамки

 

Рождество Христово, също КоледаБожик или Божич е един от най-големите църковни празници в християнския свят. На него християните честват рождението на Сина Божий Иисус Христос. Според Евангелието от Лука това станало в град Витлеем, провинция Юдея.

 

Нова година е събитие, при което в дадена култура се отбелязва края на една година и началото на следващата. Всички култури, използващи годишен календар, празнуват в някаква форма Нова година. Посрещането на новата година датира отпреди 4 000 години, когато на първия ден от новата година ("Акиту") са се организирали празненства в древен Вавилон.

 

Във връзка с наближаването на коледно-новогодишните празници, ви предлагаме няколко рамки, които могат да се използват за направата на колажи, пъзели, възглавнички, чанти и всички останали фото продукти, описани на страниците на сайта ни.

 

 

За поръчка ни пишете на имейл адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или използвайте формата ни за контакт.

Необходимо е да ни изпратите снимката, която желаете да използваме за направата на вашия колаж, и да ни посочите избраната рамка. Ще изработим колажа и ще ви го изпратим за одобрение преди печат.

Възможно е и изработка на индивидуална рамка, спрямо вашите изисквания.


Полетата, маркирани с (*) са задължителни.
 
 
 
 
 

Иматеоставащи символи.
 
 
 
 

Моля, въведете следния код за сигурност (CAPTCHA).:
...