Доставка

 

Уважаеми клиенти, като предпазна мярка, моля отваряйте поръчката в момента на доставка, пред куриера, и ако има повредена стока, изисквайте да бъде съставен протoкол.

 

Доставката до адрес се извършва от куриерска фирма Лео Експрес или Еконт Експрес. Възможна е и доставка до офис на една от посочените фирми доставчици. При доставка до офис, потребителят трябва да посети избрания от него офис, откъдето може да получи и своята пратка:

Цената за доставка до 1кг. е:

  • Доставка до офис на Лео Експрес: Ориентировъчна цена 3,80-4,60лв.
  • Доставка до офис на Еконт Експрес: Ориентировъчна цена 4,20-5,20лв.
  • Доставка до адрес с Лео Експрес: Ориентировъчна цена 4,00-5,00лв.
  • Доставка до адрес с Еконт Експрес: Ориентировъчна цена 6,00-8,00лв.

 

Доставката до адрес се извършва от съответната куриерска фирма на адрес, посочен от потребителя. Потребителят се задължава да осигури достъп и контактно лице, което да приеме и да заплати поръчаните продукти.

 

Ако клиентът (или упълномощено от него лице) не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офиса на куриера до поискване от потребителя.

 

Служител на фирмата или представител на куриерската фирма (в зависимост от това кой извършва доставката) ще уведоми потребителя на посочения от него телефон или e-mail адрес, записан при осъществяване на заявката за поръчка, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.