Доставка

 

Уважаеми клиенти, като предпазна мярка, моля отваряйте поръчката в момента на доставка, пред куриера, и ако има повредена стока, изисквайте да бъде съставен протoкол.

 

Доставката до адрес се извършва от куриерска фирма Еконт Експрес. Възможна е и доставка до офис на фирмата доставчик. При доставка до офис, потребителят трябва да посети избрания от него офис, откъдето може да получи и своята пратка: www.econt.com/offices

 

Цена за доставка до 1кг:

 

Ориентировъчна цена за доставка до офис на Еконт Експрес: 4,00-5,00лв.

 

Ориентировъчна цена за доставка до адрес с Еконт Експрес: 6,00-8,00лв.

 

Доставката до адрес се извършва от съответната куриерска фирма на адрес, посочен от потребителя. Потребителят се задължава да осигури достъп и контактно лице, което да приеме и да заплати поръчаните продукти.

 

Ако клиентът (или упълномощено от него лице) не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офиса на куриера до поискване от потребителя.

 

Служител на фирмата или представител на куриерската фирма ще уведоми потребителя на посочения от него телефон или e-mail адрес, записан при осъществяване на заявката за поръчка, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.