Калъфите (панелите) се изработват по индивидуален дизайн с печат на желана от Вас снимка, лого или друго изображение.

 

Материал на панелите, гръбчета: Пластмаса.

Печатът е на алуминиева пластина, която се залепя на определено за нея място на панела.

Цена: 14,90 лв.

 

Материал на калъфите, флип: Полиестер с пластмасова подложка за телефона. Печатът е на предния капак, директно върху калъфа.

Цена: 17,00 лв.

 

Подходящ продукт за реклама, промоции, подарък или лична употреба.

 

Панели за iPhone 7 Plus (Цвят: черен и бял), iPhone 7 (Цвят: черен и бял), iPhone 6 Plus (Цвят: черен и бял), iPhone 6/6S (Цвят: черен и бял), iPhone 5/5S (Цвят: черен и бял), iPhone 5C (Цвят: черен и бял) и iPhone 4/4S (Цвят: черен и бял).
 

Панели за телефони

 

Калъфи за iPhone 5/5S и iPhone 4/4S, флип. Калъфите са от полиестер с пластмасова подложка за телефона.

 

 

Клъфи за телефони със снимки

 

 

Панели за Samsung Galaxy S6 Edge Plus (Цвят: черен и бял), Samsung Galaxy S6 Edge (Цвят: черен и бял), Samsung Galaxy S6 (Цвят: черен и бял), Samsung Galaxy S5 (Цвят: черен и бял), Samsung Galaxy S5 mini (Цвят: черен и бял), Samsung Galaxy S4 (Цвят: черен и бял), Samsung  Galaxy S4 mini (Цвят: черен и бял), Samsung Galaxy S3 (Цвят: черен и бял), Samsung  Galaxy S3 mini (Цвят: черен и бял) и Samsung  Galaxy S2 (Цвят: черен).

 

Панели за телефони с печат на снимки върху тях

 

 

Калъфи за Samsung Galaxy S4 и Samsung Galaxy S3. Калъфите са от полиестер с пластмасова подложка за телефона и място за дебитни и кредитни карти.

 

 

Калъфи със снимки

 

 

Панели за HTC One X (Цвят: черен и бял).

 

Панел за телефон със снимка 

 

Поръчка може да направите на имейл адрес  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. , като ни посочите избрания от Вас модел панел и ни изпратите желаната от Вас снимка за печат, която ще оразмерим и ще Ви изпратим за одобрение преди печат.